Mitas guldkorn

Alla inlägg under december 2009

Av Marita "Mita" - 21 december 2009 21:44

Ja lite har jag gjort idag. Kokat knäck,det gick bra,fast jag fick ta sonen till hjälp med knäckformarna. Hade sån tur att han kom hem på lunchen,  Lite pysslande var det,men gick bra i alla fall.

Det svåraste var att klämma ur sirapen med en hand.Dom har ju gjort om sirapsflaskorna,så det är bara ett litet hål den ska rinna ut ur.  

Kallt har det varit, minus 15 grader,jag har svårt att få på mig jackan själv,så det är svårt att komma ut och greja med hundarna.

Till sist fick jag på mig gubbens stora jacka, så jag kunde gå ut i trädgården och gömma lite korv åt hundarna. Dom tycker det är så himla kul att leta,    

Jag kollade på Anna Anka förut,inte för att jag gillar henne,men jag kunde inte låta bli. Sen blev det Ernst, mycket gott han lagade till, blev riktigt sugen.

Nehej, nu ska jag inte skriva mer utan krypa ner i  varma sköna sängen och läsa en stund.

Natti och kram på er......

 


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

Av Marita "Mita" - 20 december 2009 22:22

Idag har jag haft mer ont i handleden och armen. Så det är jobbigt att skriva. Hoppas det känns bättre i morgon.

Kram på er, och sov så gott.....

 

Av Marita "Mita" - 19 december 2009 18:22

Vilket underbart fint vinterväder, kallt har det varit, minus 17 på morgonen. Vi var iväg och handlade lite nytt glitter och kulor till granen. PÅ Ica Maxi var vi också en sväng,och även Plantagen fick ett besök. Hundarna har varit ute och rejsat i det fina vädret. Det gäller för dom att hålla i gång för att inte frysa.

 

Peppe har fått span på nånting, men Famous ser ingenting,han bara går.

Så vackert med solen på nedåtgående

Ja nu är julgranen klädd, hyacinterna satta i krukor,jag och hundarna har legat och vilat oss och gosat i värmen. Ikväll blir det köpepizza. Har så förbaskat ont i armen, fingrarna är svullna och blåa,det gäller att hålla cirkulationen i gång.

Ikväll är det väl final i dansbandskampen, då har gubben nåt att se på. Tror jag ska sätta på Dirty Dancing, känner för det i kylan.  

Ha en fin kväll....     

   

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

Av Marita "Mita" - 18 december 2009 22:54

Ja nu är det full vinter med snö och kyla. 16 minus är det nu,

hundarna har sina täcken på,men fryser om tassarna.    

Idag har gubben fått ta städningen, och även vika tvätten. Han fick hjälpa mig att tvätta håret också, sen var det lite knepigare att blåsa till frisyren,men det får duga.  

Det är lite knepigt med det mesta just nu, när man är enarmad.

Axeln är alldeles blåslagen och nacken värker,det var en riktig vurpa jag gjorde.

Vovvarna har legat alldeles intill mig idag,dom blir såna när jag har varit borta från dom.

Nehej, nu blir det att krypa ner i varma sköna sängen,hoppas det blir lite  mer sömn i natt,

Kram på er, och natti.....

Av Marita "Mita" - 16 december 2009 22:10

Ja fy vilken dag, började med att jag halkade omkull i morse när jag gick med hundarna.Det hade ju snöat en hel del och var nyplogat,med andra ord svinhalt. Jag gick jättesakta men ändå så innan jag visste ordet av, så låg jag där. Det var en riktig vurpa och jag slog i armen och handen. När jag tagit mig upp så kände jag att vänster arm var helt obrukbar.

Som tur var så hade jag inte gått så långt,så trots att jag var svimfärdig av smärta tog vi oss hem. Det blev färd till akuten och frakturmottagningen,där har jag tillbringat dagen.

Handleden är bruten, och trots att dom drog den så gott det gick i rätt läge, blev det inte bra. Så i morgon blir det operation.

Här sitter jag och tycker så synd om mig själv, helt handikappad,och jul snart med allt man borde och vill göra.

Men jag var inte ensam om att ha halkat idag. Det var överfullt på akuten och långa väntetider.

Så här sitter jag och knappar med en hand, men nu ska jag gå och lägga mig. Är jättetrött. Får väl se hur mycket bloggande det blir.

Jag slog även upp den gamla skadan i bäckenleden,så det är att kämpa på mot smärta och försöka komma igen.

Sköt om er,och ta det varligt med halkan.

Här kommer det att vara broddar på så fort det är minsta halkigt.

Kramiz!

 

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

Av Marita "Mita" - 15 december 2009 12:54

  

Tog ju en bild på gubbarna igår kväll, när det precis hade börjat snöa.Peppe ser ut som han tänker att ska hon nu komma med den där eländiga kameran igen,

Av Marita "Mita" - 15 december 2009 12:34

Nu är det tätare mellan flingorna, trodde det hade slutat förut. Jag var bort till skogen med hundarna och dom har så roligt i snön,verkar som den piggar upp dom på nåt vis. Till och med Famous blir som barn på nytt,  

Men det frestar på att vara ute och gå så där. Egentligen så borde jag nog hålla mig helt lugn. Men jag har två hundar som behöver sitt.Gubben får ju ta dom vanliga rastningsrundorna.Men det här med aktiveringen som dom så väl behöver, den är det ju jag som håller på med.

Idag har jag så ont,det är till och med svårt att sitta så här. Värktabletter äter jag, och har fått öka dosen igen. Men jag har ätit dom så länge att jag nästan inte känner nån verkan av dom snart.

Nej,nu ska jag inte gnälla längre, det finns dom som har det värre.

Gubben kom hem förut,han hade varit på jobb uppåt Norahållet,och där snöa det mera. Han har "min" bil,eftersom den lilla är på service.

Men om han är hemma och jobbar så kanske jag kan ta en sväng till Granngården och köpa lite julklappar till vovvarna.    

See ya....

 

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

Av Marita "Mita" - 14 december 2009 23:13

Tänk vad lite snö gör för att det ska bli lite ljusare ute. Nu när jag släppte ut hundarna att kissa gonatt,så såg jag ju för fasiken vart dom tog vägen.  

Jag har suttit och skrivit alla julkorten,det tog sin lilla tid,men jag såg på Svenska hjältar samtidigt.Tänk vad många som gör stort i tysthet.

Hoppas,hoppas att snön får ligga nu till jul. Men det är ju lite över en vecka kvar så man vet ju aldrig,det kan slå om fort.  

Nu riktigt längtar jag efter att gå och lägga mig och fortsätta läsa i boken.

Så natti,natti på er  

 

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

Ovido - Quiz & Flashcards